Καφεδάκι στο COFFEE CLUB

Ο καφές πρέπει να είναι τόσο ζεστός, όσο τα φιλιά μιας κοπέλας την πρώτη μέρα, τόσο γλυκός, όσο
οι νύχτες στην αγκαλιά της και τόσο μαύρος, όσο η γνώμη της μητέρας της όταν το μάθει.
Coffee Sanft
Απαλός. Το γλυκό χαρμάνι από 100% κόκκους Arabica έχει απαλή και εκλεπτυσμένη γεύση και προσφέρει ανώτερη απόλαυση καφέ.
Coffee Bio
Η βάση αυτού του καφέ είναι γνήσιοι κόκκοι Arabica, συμπληρωμένοι με πολύτιμο εκχύλι-
σμα .
Acai Coffee 
Δυνατός. Το χαρμάνι από κόκκους Arabica και Robusta έχει αρωματικές νότες μπαχαρικών και κακάο. Είναι ιδανικός για απόλαυση καφέ μετά το φαγητό.
Coffee Entkoffe
Ελαφρύς. Το εκλεπτυσμένο άρωμα αυτού του καφέ πρoέρχεται από τους καλύτερους κόκκους καφέ από τη Bραζιλία, την Κολομβία, την Κεντρική Αμερική και την Αιθιοπία. Είναι ειδικά καβουρδισμένος για να προσφέρει o μεγάλη απόλαυση.
Coffee Espresso
Espresso. Το ισορροπημένο χαρμάνι του καλύτερου καφέ από τη Βραζιλία, την Αιθιοπία, την Κόστα Ρίκα και την Γουατεμάλα φροντίζει για την αγνή ιταλική απόλαυση Espresso.
ProVigra Coffee 
Δυνατός. Το χαρμάνι από κόκκους Arabica και Robusta έχει αρωματικές νότες μπαχαρικών και κακάο. Είναι ιδανικός για απόλαυση καφέ μετά το φαγητό..
Tungusta Kaffee
Αρωματικός. Το άρωμα αυτού του καφέ προέρχεται από τις επιλεγμένες ποικιλίες Arabica και Robusta. Ενδείκνυται για αυτούς που θέλουν έντονη γεύση.
Soja Coffee
Η βάση αυτού του καφέ είναι γνήσιοι κόκκοι Arabica, εμπλουτισμένοι με συμπυκνωμένο εκχύλισμα σόγιας που περιέχει ισοφλαβόνες. Ανακαλύψτε τον συνδυασμό της δυτικής απόλαυσης καφέ με το άρωμα του παραδοσιακού φυτού σόγιας της Ασίας.
Nature Coffee
Για όλους όσους θέλουν να απολαμβάνουν μαζί τη γεύση και τη φύση, ο καφές Nature Coffee από 100% κόκκους Arabica αποτελεί τη σωστή επιλογή.

Για παραγγελία και πληροφορία  nwa.l1.world@gmail.com
skype - elekrop











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου