Αλόη Βέρα - ένα φαρμακείο μέσα σ`ένα φυτό!!!


Η Αλόη Βέρα είναι ένα φυτό διάσημο για τις θεραπευτικές τους χρήσεις εδώ και 6000 χρόνια.
Η πιο γνωστή ιδιότητα της Αλόης Βέρα είναι η δυνατότητα της να θεραπεύει και να αποκαθιστά το κατεστραμμένο από διάφορες αιτίες δέρμα. Ενυδατώνει το δέρμα και δρα ενάντια στην πρόωρη γήρανση. Έχει αποτελεσματική αντιμυκητική, αντιβιοτική και αντι-φλεγμονώδη δράση. Ορισμένα απ' τα συστατικά της, όπως οι πολυσακχαρίτες θεωρούνται απ' τους καλύτερους βιο-διεγερτικούς παράγοντες και παράγοντες ενίσχυσης του ανοσοποιητικού που υπάρχουν στη φύση. Έτσι μπορεί να ενισχύει τόσο τον μεταβολισμό όσο και την άμυνα του οργανισμού γενικά. Εξαιτίας των ανοσοποιητικών ιδιοτήτων της, θεωρείται μια μεγάλη ελπίδα στη μάχη κατά του ΑΙDS και πολλές σχετικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη σ' όλον τον κόσμο.  
Υπάρχουν όμως ένα πλήθος ασθένειες, τις οποίες η Αλόη Βέρα φημίζεται ότι θεραπεύει: έλκος, μείωση του σακχάρου στους διαβητικούς σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, κολίτιδα, αρθρίτιδα, ψωρίαση.
Για τη "θαυματουργή" δράση του, οι μεγάλοι αρχαίοι πολιτισμοί θαύμαζαν και ευγνωμονούσαν αυτό το νομαδικό φυτό. Εμείς σήμερα, με τη δύναμη που μας δίνει η τεράστια επιστημονική εξέλιξη, οφείλουμε να εμπιστευτούμε την Αλόη Βέρα και ν' αναπτύξουμε τη σχέση μας μαζί της πάνω απ' όλα για το καλό της υγείας μας.
Σημείωση: η συμβουλή του γιατρού σας, όταν ακολουθείτε μια φαρμακευτική αγωγή ή πάσχετε από κάποια πάθηση, είναι απαραίτητη.
Συστατικά της Αλόης Βέρα

Βιταμίνες
Βιταμίνη Α, Β1, Β2, Β6, Β12, C, Ε, Φυλλικό οξύ
Μέταλλα
Ασβέστιο, Κάλιο, Μαγνήσιο, Νάτριο,
Χαλκός
Σίδηρος, Ψευδάργυρος, Μαγγάνιο
Αμινοξέα
Λυσίνη, Θρεονίνη, Βαλίνη, Μεθιονίνη, Ισολευκίνη, Φαινυλαλανίνη, Θρυπτοφάνη, Αργινίνη, Ασπαραγινικό οξύ, Σερίνη, Γλουταμινικό οξύ, Γλυκίνη, Αλανίνη, Τυροσίνη, Ιστιδίνη, Προλίνη, Υδροξυπρολίνη, Κυστίνη, Λευκίνη
Ένζυμα
Οξειδάση, Καταλάση, Αμυλάση,
Βραδυκινάση, Κελλουλάση, Λιπάση, Αλανινάση, Φωσφατάση,
Κρεατινική Φωσφοκινάση, Υδρογονάση
Μονό- & Πολυσακχαρίτες
Accemannan, Aραβινόζη, Γαλακτόζη, Γλυκόζη, Μαννόζη, Ραμνόζη, Ξυλόζη, Hexuron οξύ, Γλουκορονικό οξύ, Γαλακτουρονικό οξύ, Κυταρρίνη
Στερόλες
Καμπεστερόλη, Lupeol, Βήτα-Σιτοστερόλη
Επιπλέον
Μηλικό οξύ, Λιγνίνη, Σαπογενίνη, Β-Καροτίνη, Χολίνη

To φυτό
Με την πρώτη ματιά θυμίζει κάκτο. Στην πραγματικότητα όμως ανήκει στην οικογένεια των κρίνων. Η Αλόη Βέρα είναι αυτοφυής στην Κούβα, στο Μεξικό (Yucatan) στη Βραζιλία, στην Αφρική και στα Κανάρια νησιά, χώρες με εξαιρετικά ζεστά καλοκαίρια στις οποίες συχνά δεν βρέχει για αρκετούς μήνες. Για να μπορέσει να επιβιώσει το φυτό αναπτύχθηκαν στα φύλλα του μεγάλες αποθήκες υγρασίας. Αυτές ανανεώνονται σε μια περίοδο έως και 5 έτη.

Η παρασκευή
Η Αλόη Βέρα καλλιεργείται σε μεγάλες φάρμες. Η εταιρίαl προμηθεύεται καθαρό τζέλ Αλόης Βέρα από μεγάλες φυτείες σε ΗΠΑ και Μεξικό. Η εξαγωγή του τζέλ γίνεται ως εξής: ξεφλουδίζεται η φλούδα του φύλλου και παραμένει το εσωτερικό, του οποίου η σύσταση είναι σαν τζέλ. Αυτό στύβεται προσεκτικά και εμφιαλώνεται. Μόνο μ' αυτή τη διαδικασία υπάρχει εγγύηση απόλυτης καθαρότητας. Η βασική αρχή είναι: όλα με προσοχή και φροντίδα! Σε κάθε στάδιο της παραγωγής γίνεται έλεγχος για την ποιότητα και την καθαρότητα. Από τη σπορά μέχρι τη συγκομιδή. Γιατί μόνο το καθαρό, απόλυτα υψηλής ποιότητας τζέλ αναπτύσσει την εξαιρετική του δράση στον ανθρώπινο οργανισμό.

Το Αloe Vera Gel "Life Essence"έχει τη σφρανίδα Πιστοποίησης Ποιότητας του Ινστιτούτου Fresenius, ενός απ' τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα Ινστιτούτα Πιστοποίησης διεθνώς. Το Ινστιτούτο
Fresenius πιστοποιεί την απόλυτη καθαρότητα και την υψηλή ποιότητα του "Life Essence".τώρα το ΑΙoe Vera Gel "Life Essence" κερδίζει άλλη μια διεθνή διάκριση, τη Σφραγίδα του Διεθνούς
Επιστημονικού Συμβουλίου της Αλόης (ΙΑSC. Πρόκειται για άλλη μια Εγγύηση Αρίστης Ποιότητας και Καθαρότητας.

Χ ρ ή σ ε ι ς τ η ς Α λ ό η ς Β έ ρ α
(όπως καταγράφονται στη διεθνή ιατρική βιβλιογραφία)

αθλητικές κακώσεις
αιμορροΐδες
ακμή
αλλεργίες
αναζωογόνηση μαλλιών και δέρματος κεφαλής
αναιμία
αντιμετώπιση συνεπειών από
ακτινοβολίες
αρθρίτιδα
άσθμα
αφυδατωμένο δέρμα
βρογχίτιδα
γηρασμένο δέρμα
δερματικά έλκη
δερματικοί καρκίνοι
διαβήτης
δυσκοιλιότητα
δύσοσμη αναπνοή
δυσπεψία
εγκαύματα
εγκαύματα από τον ήλιο
εκδορές
έκζεμα
έλκος
ενίσχυση ανοσοποιητικού
εξανθήματα
ερεθισμένα πόδια
έρπης
έρπης ζωστήρ
κακοσμία στόματος
καταπονημένοι μύες
κιρσοί
κνησμός
κολίτιδα
κολπική ξηρότητα
κοψίματα
κρυοπαγήματα
μετά το ξύρισμα
μυκητίαση
μυϊκοί πόνοι
ουλές
ουλίτιδα
πεπτικές διαταραχές
πληγές
πονόδοντος
πονόλαιμος
στίγματα
σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
τσιμπήματα εντόμων
υγιεινή στόματος
φλεγμονές
ψωρίαση

Για παραγγελία και πληροφορία   nwa.l1.world@gmail.com  
6973910918 skype -elekrop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου